Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας Τηλεδιάσκεψη για την ασφάλεια στο διαδίκτυο από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 

Διαβάστε περισσότερα: Τηλεδιάσκεψη για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Τα κριτήρια για τις μεταθέσεις δασκάλων και καθηγητών ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας αρκετούς μήνες νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι, προκειμένου να ολοκληρωθούν έγκαιρα όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές. Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για τις γενικές μεταθέσεις (από περιοχή σε περιοχή), στα σχολεία διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις από σήμερα έως και τις 30 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η εγκύκλιος για τις μεταθέσεις είχε γνωστοποιηθεί στα μέσα Απριλίου, ενώ τα ονόματα των εκπαιδευτικών που κατάφεραν να πάρουν μετάθεση ανακοινώθηκαν τον Ιούλιο. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις διευθύνσεις εκπαίδευσης όπου ανήκουν οργανικά τα σχολεία των εκπαιδευτικών και εν συνεχεία καταχωρίζονται ηλεκτρονικά στο σύστημα των μεταθέσεων e-Datacenter. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες, για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται εντός 15 ημερών από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Διαβάστε περισσότερα: Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των αποσπάσεων σε σχολικές μονάδες κατά το σχολικό έτος 2014-2015...

Διαβάστε περισσότερα: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Σας ανακοινώνουμε τις επιτυχίες που είχαν οι μαθητές του σχολείου μας στις πανελλήνιες εξετάσεις, κατά το σχολικό έτος 2013-2014. Ευχόμαστε στους μελλοντικούς φοιτητές και επιστήμονες καλή σταδιοδρομία.

Διαβάστε περισσότερα: Επιτυχίες μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις 2013-2014

Η ώρα τώρα

Επισκέπτες

Today 1

Yesterday 0

Week 5

Month 15

All 2667

Currently are one guest and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Login Form

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top